Vajíčková pomazánka je super způsob, jak zdělat vykoledovaná vejce. Ale i přesto, že vám nejspíš připomíná jaro, na chlebu je skvělá po celý rok. Recept není nijak složitý a věříme, že příště ho zvládnete už zpaměti. Navíc vajíčková pomazánka je plná bílkovin a je také ideální svačinkou pro děti.
Videorecept
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 280.75 kcal
- Bílkoviny 17.75 g
- Sacharidy 2.25 g
- Tuky 22.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,9/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání: