Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
3,9 (117x)
18. 7. 2014
Vajíčková pomazánka
Apetit
Vajíčková pomazánka
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
3,9 (117x)

Vajíčková pomazánka je super způsob, jak zdělat vykoledovaná vejce. Ale i přesto, že vám nejspíš připomíná jaro, na chlebu je skvělá po celý rok. Recept není nijak složitý a věříme, že příště ho zvládnete už zpaměti. Navíc vajíčková pomazánka je plná bílkovin a je také ideální svačinkou pro děti.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 280.75 kcal
  • Bílkoviny 17.75 g
  • Sacharidy 2.25 g
  • Tuky 22.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(117 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/9