Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 120 min
4,1 (19x)
8. 3. 2016
Dušený králík
Apetit
Dušený králík
Apetit


Velmi snadné
> 120 min
4,1 (19x)

Maltu si zamilujete během chvilky! Není snad na zemi místo, kde by se na tak malé ploše setkalo dobré jídlo a počasí, moře a historie... A právě odtud pochází recept na lahodného dušeného králíka, který si přivezla redaktorka Stáňa.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 826 kcal
  • Bílkoviny 38 g
  • Sacharidy 72 g
  • Tuky 8 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Králík na 37 způsobů: skvělé recepty s králičím masem Jak připravit (a nevysušit) lahodné králičí maso?

Autor: redakce Apetitu , z vydání Apetit 2015/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/3

Než přijde jaro, máme pro vás lahůdky pro radost i pro zdraví. Skvělé ryby na másle, recepty s masem i bez masa a také svěží saláty.Zakouzlíme s čajem, který umí dochutit jídlo stejně jako koření.Myslíme i na sladkomilné. Objevte s námi ty nejlepší skandinávské dezerty. Mandlový dort s máslovým krémem a griliášem vás dostane stejně jako nás v redakci.V březnovém Apetitu vám také nabízíme malou ukázku z připravované kuchařky Rýže a spoustu dalších receptů, na kterých si pochutnáte.

Související články

Majoránka

Majoránka jako koření i lék: Jak ji pěstovat, kdy ji sklízet a proč by neměla chybět v kuchyni ani v lékárničce

Majoránka – nenápadná bylinka, která je v české kuchyni nepostradatelná. Její jemně nasládlé aroma dodává bramboračkám i jitrnicím nezaměnitelný charakter, ale stejně dobře se uplatní i v moderních pokrmech středomořské kuchyně. Víte, kdy obsahuje nejvíce účinných látek? A proč je vhodné mít ji i doma v květináči? Zjistěte vše podstatné o jejím pěstování, sklizni, sušení i kuchyňském a léčivém využití.