Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
18. 7. 2014
Fazolovozeleninová polévka s nudlemi


< 30 min
0,0 (0x)
Rodinný recept z obce Zohor nám věnovala čtenářka Saša Švolíková. U nich doma vaří zeleninu společně s fazolemi, až se skoro rozvaří, a kromě toho do polévky přidávají vše, co zrovna roste. „Jíšku lze vynechat, jen pak v závěru vaření přidejte do polévky část zeleniny osmahnuté na másle,“ říká paní Švolíková.

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 0 kcal
  • Bílkoviny 0 g
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Fazolovozeleninová polévka s nudlemi

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Lembas

Lembas: Elfský chléb z Tolkienovy Středozemě si získal oblibu na internetu. Co to přesně je a jak ho připravit?

Pokud můžeme nějaký fiktivní pokrm označit za ikonický, pak je to jistě lembas – elfský chléb z Tolkienovy Středozemě. Tento výživný pokrm, který se objevuje například v trilogii Pán prstenů, si oblíbili nejen hrdinové příběhu, ale i fanoušci po celém světě. Ačkoli není možné přesně zreprodukovat jeho kouzelnou sílu, inspirace tímto mytickým pokrmem pronikla i do moderní kuchyně.