3.3 / 5. Počet hodnocení: 18
Do 20 minut Velmi snadné 8

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1313 kcal
Bílkoviny 18 g
Sacharidy 76 g
Tuky 105 g
Vláknina 22 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Čokoláda v tekuté podobě přivede ke slastné dokonalosti palačinky, dorty, perníky i ovocné poháry.

Suroviny

tmavá čokoláda 200 g
med 1 PL
máslo 25 g
voda 5 PL
vroucí

1 Do misky nastrouhejte 200 g tmavé čokolády a přidejte lžíci medu, 25 g másla a 5 lžic vroucí vody. Za občasného zamíchání vše rozpusťte ve vodní lázni. Polevu můžete ohřívat ve vodní lázni nebo na nejnižší stupeň v mikrovlnce – pak stačí minuta.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/1

Apetit magazín

SOUTĚŽ: Hlasujte o nejoblíbenější jahodový dezert a vyhrajte
  • Soutěže

SOUTĚŽ: Hlasujte o nejoblíbenější jahodový dezert a vyhrajte

Sezona jahod je v plném proudu a s ní přicházejí ty nejlákavější pochoutky v podobě šlehačkových pohárů, tvarohových dezertů, jednoduchých bublanin a koláčů, zmrzlin i sofistikovaných dortů a zákusků. Všechny spojuje čerstvost, neodolatelná...
Za vůní dálek: kubánská kuchyně
  • Zajímavosti

Za vůní dálek: kubánská kuchyně

Cestování je o poznávání cizí krajiny i tamější kultury, se kterou je jídlo neodmyslitelně spojeno. Vydejte se s námi za vůní dálek, dnešní zastávkou bude Kuba. Trochu exotiky si tak můžeme užít všichni! Vydejte se s námi do exotické,...

Obchod Apetit