Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,3 (271x)
24. 10. 2017
Hruškový koláč
Apetit
Hruškový koláč
Apetit


Snadné
< 60 min
4,3 (271x)

Až jednou hruškový koláč ochutnáte, budete jej péct donekonečna. Má tak jemnou a vyváženou chuť, že půlku sníte za tepla. Až vychladne, půjdete jej ochutnat znova a záhy zjistíte, že na rodinu už nic nezbylo. Luxusní hruškový koláč s tvarohem se stane vaším nejoblíbenějším receptem na podzimní dezert.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6-8

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6-8

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1014.67 kcal
  • Bílkoviny 21.17 g
  • Sacharidy 135 g
  • Tuky 39.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(271 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/10

Říjen 2008

Související články

Hrušky

Hrušková pracharanda: Zapomenutý poklad našich babiček se opět hlásí o slovo

Hrušková pracharanda patří mezi zapomenuté klenoty české kuchyně, který si zaslouží návrat do našich domovů. S její jemnou, sladkou chutí a lehce karamelovou vůní je ideální k posypání ovocných koláčů, ovesné kaše nebo jogurtu. A protože právě teď nastává sezóna hrušek, je ten nejlepší čas objevit kouzlo tohoto tradičního sladidla.