Tímhle dezertem rozmazlíte každého celiaka! Vypadá jako běžné řezy na plech a snadno se připraví, ale neobsahují žádný lepek a jejich chuť je přímo božská! Koláč je ale dost sladký, takže pokud máte opravdu sladké hrušky, můžete cukru ubrat. Zkrátka naprosto bezchybný hrníčkový recept na bezlepkový dezert...
Suroviny
Na formu 21 x 21 cm
Suroviny
Na formu 21 x 21 cm
Na drobenku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5179 kcal
- Bílkoviny 128 g
- Sacharidy 456 g
- Tuky 311 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,9/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2020/9
Zářijový Apetit, který vychází 12. 8., vám ulehčí návrat do lavic i pravidelného režimu! Poradíme, jak udělat tu nejlepší svačinu na světě, jak se vyhnout přemíře cukru, lepku a smetany a nahradit je v dezertech jejich lehčími a zdravějšími variantami i jak si poradit s rodinnou večeří, která udělá radost nejen vašim dětem, ale i vám samotným. Prozradíme, po jakých plodech se v září dívat v přírodě i na trzích a jakými lahodnými způsoby s přinesenými úlovky naložit. Představíme i novou rubriku Legendy o jídle, v níž vás budeme každý měsíc seznamovat nejen se slavnými recepty, ale i příběhy, které se k nim vážou. A pokud jste si letos nedopřáli dovolenou, společně se vydáme i na nezapomenutelnou gurmánskou cestu Francií. Apetit, napsáno s chutí.