Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
3.8/5 Počet hodnocení: 13
Do 20 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2902 kcal
Bílkoviny 146 g
Sacharidy 22 g
Tuky 250 g
Vláknina 3 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Zeleninový salát s teplými křepelčími vajíčky podávejte jako předkrm. Přidat k němu můžete rozpečenou bagetku.

Suroviny

ředkvičky 1 svazek
očištěné
křepelčí vajíčka
rukola 1 bal
polníček 1 bal
Na dresink
olivový olej 125 ml
hořčice hrubozrnná 2 PL
med 1,5 PL
majonéza 1 PL
lze vynechat

Postup

1

Nejprve připravte zálivku: všechny potřebné ingredience lehce prošlehejte v misce. Přelijte do džbánku a dejte chladit do lednice.

2

Křepelčí vajíčka uvařte natvrdo – od okamžiku, kdy začne voda vřít, to trvá 80 sekund. Nechte vychladnout, oloupejte je a rozkrojte napůl.

3

Ředkvičky nakrájejte na tenké plátky. Rukolu a polníček opláchněte, lehce osušte, dejte do misky nebo širších skleněných sklenic, přidejte kolečka ředkviček a vajíčka. Podávejte se zálivkou.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/4

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč