Velikonoční jidáše vám provoní celou kuchyň. Můžete si je dát jen tak nebo pokapané medem. Dříve pekly na Zelený čtvrtek; jejich tvar symbolizuje provaz, na kterém se Jidáš oběsil. Tradovalo se, že kdo jidáše sní za svítání, bude po zbytek roku zdráv. A protože jsme dost pověrčiví, recept na jidáše s vámi sdílíme s dostatečným předstihem.
Videorecept
Suroviny
25 kusů
Suroviny
25 kusů
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 193.24 kcal
- Bílkoviny 5.24 g
- Sacharidy 19.88 g
- Tuky 9.8 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2006/4
Duben 2006