Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
4,4 (128x)
18. 7. 2014
Jidáše
Apetit
Jidáše
Apetit


Snadné
< 120 min
4,4 (128x)

Velikonoční jidáše vám provoní celou kuchyň. Můžete si je dát jen tak nebo pokapané medem. Dříve pekly na Zelený čtvrtek; jejich tvar symbolizuje provaz, na kterém se Jidáš oběsil. Tradovalo se, že kdo jidáše sní za svítání, bude po zbytek roku zdráv. A protože jsme dost pověrčiví, recept na jidáše s vámi sdílíme s dostatečným předstihem.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

25 kusů

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

25 kusů

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 193.24 kcal
  • Bílkoviny 5.24 g
  • Sacharidy 19.88 g
  • Tuky 9.8 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(128 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/4

Duben 2006