„Když jsem byl malý, připravovala moje mamka kapra v aspiku každé Vánoce jako předkrm na štědrovečerní večeři. Já ho dělám kdykoli. Baví mě, jak tahle nezvyklá úprava kapra hosty pokaždé překvapí. Přitom je naprosto jednoduchá! Díky tomu vám zbude čas i na přípravu rajčatového salátu,“ říká šéfkuchař Ondřej Jíňa, který nám prozradil tento recept.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4213 kcal
- Bílkoviny 869 g
- Sacharidy 95 g
- Tuky 25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/12
Kapr 5x jinakNejlepší cukrovíNejkrásnější perníčkyŠtědrá večeře podle Apetitu