Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,6 (7x)
5. 1. 2015
Kapr s rajčaty v aspiku
Apetit
Kapr v aspiku
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,6 (7x)

„Když jsem byl malý, připravovala moje mamka kapra v aspiku každé Vánoce jako předkrm na štědrovečerní večeři. Já ho dělám kdykoli. Baví mě, jak tahle nezvyklá úprava kapra hosty pokaždé překvapí. Přitom je naprosto jednoduchá! Díky tomu vám zbude čas i na přípravu rajčatového salátu,“ říká šéfkuchař Ondřej Jíňa, který nám prozradil tento recept.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4213 kcal
  • Bílkoviny 869 g
  • Sacharidy 95 g
  • Tuky 25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/12

Kapr 5x jinakNejlepší cukrovíNejkrásnější perníčkyŠtědrá večeře podle Apetitu

Související články

Želé z granátových jablek a pomeračové šťávy

Jak na to: Chcete připravit sulc nebo želé? Obavy stranou, vyhrňte si rukávy!

Klasický sulc a želé na první pohled patří každý do jiné kategorie dobrot, přesto mají něco společné. Jsou chutné, jisté míry i zdraví prospěšné a navíc mohou být i ozdobou stolu. Jak sulc tak želé povětšinou stojí na kolagenu – látce živočišného původu. Jak postupovat při jejich přípravě, aby se vše povedlo? Na nejčastější dotazy jsme pro vás našli odpovědi.