Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,7 (114x)
29. 3. 2016
Krémový dort s karamelkami
Apetit
Krémový dort s karamelkami
Apetit


Snadné
> 60 min
4,7 (114x)

Krémový cheesecake zaboduje sám o sobě. Co teprve, když ho doplníte o karamelky a vláčnou karamelovou polevu! Krémový dort s karamelkami si zamilujete na první kousnutí. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 8 řezů

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 8 řezů

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 7286 kcal
  • Bílkoviny 140 g
  • Sacharidy 763 g
  • Tuky 424 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(114 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

    • Mobilní klimatizace ETA Fresco 0578 90000
    • 5599 Kč 6999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril Rohnson R-2114
    • 559 Kč 699 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Ventilátor sloupový Rohnson R-8110 EcoFlow
    • 2399 Kč 2999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril ETA Vital 1162 90000
    • 1039 Kč 1299 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Zmrzlinovač Ariete Party Time Ice Cream ART 643
    • 1199 Kč 1599 Kč
    • -25 %
    • Koupit
    • Pákový kávovar SAGE BES875BSS
    • 12472 Kč 15590 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril Rohnson R-250
    • 1279 Kč 1599 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Mobilní klimatizace ETA Freezy 1578 90000
    • 6399 Kč 7999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Ochlazovač vzduchu ETA Frost 2568 90000
    • 1759 Kč 2199 Kč
    • -20 %
    • Koupit

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/12

Související články

Vánoční krém Ivety Fabešové

Vánoční krém ve skleničce podle Ivety Fabešové: Elegantní dezert hosty ohromí a příprava zabere jenom chvilku

Ačkoliv patříme k milovníkům tradic, zvláště těch vánočních, rádi zkoušíme i novinky. Ano, v redakci se předháníme, kdo má víc druhů cukroví a kdo letos upekl nejnadýchanější vánočku, ale zároveň každý rok hledáme způsob, jak ozvláštnit sváteční chvíle a osvěžit klasické menu. A letos nás inspirovala cukrářka Iveta Fabešová a její vánoční krém.