Ochutnejte lehkou a letní verzi kuskusu. Je krásně šťavnatá a úplně nejlíp chutná z barevných košíčků.
Suroviny
Postup
Do mísy vsypte kuskus, promíchejte s pestem a posypte rozdrobeným bujonem. Zalijte 400 ml vroucí vody a dobře promíchejte, aby se bujon rozpustil. Přetáhněte potravinářskou fólií a nechte 10 minut stát, aby se tekutina dobře vstřebala.
Smíchejte všechny přísady na zálivku, a až kuskus natáhne všechnu tekutinu, zálivkou ho přelijte. Vidličkou kuskus hezky načechrejte a smíchejte s natrhaným sýrem, rajčaty a listy bazalky.
NĚCO NAVÍC
Než se pustíte do přípravy kuskusu, dobře si pročtěte návod na přípravu – mezi jednotlivými značkami mohou být rozdíly. Každopádně nechte kuskus dobře nasáknout tekutinou, jen takový dobře chutná a nezpůsobuje zažívací potíže.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Jednoduché obědy, které zvládnete do 15 minut(33 receptů )