Nadýchané kynuté knedlíky jsou tou nejúžasnější přílohou. Zkuste je třeba s naší čtenářkou Kristýnou Buksovou a jejím gulášem bez míchání. Kynuté knedlíky servírujte i k jiným oblíbeným českým omáčkám, pečenému masu nebo je zalijte vejcem a připravte na večeři knedlíky s vajíčkem. A pokud z jejich přípravy máte respekt, my vás v receptu povedeme krok za krokem, že se brzy stanete mistry v přípravě kynutých knedlíků.
Videorecept
Suroviny
6-8
Suroviny
6-8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 531.17 kcal
- Bílkoviny 19 g
- Sacharidy 94.67 g
- Tuky 6.67 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/10
Říjen 2008