Kynutý koláč s ovocem a drobenkou je klasika, po které se jen zapráší. Věřte, že dva plechy nebudou stačit. Uložte si tento senzační recept na léto. Uvidíte, že jakmile začne dozrávat ovoce, bude se hodit. Kynutý koláč tety Dany je neodolatelná záležitost k odpolední siestě.
Suroviny
Na 2 plechy
Suroviny
Na 2 plechy
Na drobenku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 7836 kcal
- Bílkoviny 134 g
- Sacharidy 988 g
- Tuky 350 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/7
Sezona vaření z čerstvých surovin je v plném proudu. Víme, jak si letní úrodu nejlépe vychutnat. Máme pro vás 73 receptů, které budete chtít jíst celé léto.Červencové číslo jsme připravovali s hostujícím šéfredaktorem Romanem Vaňkem, který pozval na velkou grilovací party nejlepší šéfkuchaře pražských restaurací.Je lepší hot dog, nebo burger? Nemůžeme si vybrat. Poctivý domácí fastfood nám chutná v obojím provedení.Jako sladkou tečku jsme upekli domácí koláče s drobenkou, které vám připomenou prázdniny u babičky. Mňam, pojďte snít s námi!