Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
5,0 (5x)
18. 7. 2014
Rajčatová polévka s telecím a gremolatou
Apetit
Rajčatová polévka s telecím a gremolatou
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
5,0 (5x)

Masový vývar, ossobuco společně vytvoří báječnou chuť polévky. Posypejte voňavou směsí z petrželky, citronové kůry a česneku. Polévku můžete přiostřit trochou chilli. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 418 kcal
  • Bílkoviny 30 g
  • Sacharidy 27 g
  • Tuky 22 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/3

Březen 2009