Typickou dobrotu od stánků s občerstvením si hravě vyrobíte doma. Domácí langoše skvěle chutnají naslano i netradičně nasladko. Někdo dává přednost kečupu, jiný miluje kombinaci jogurtu (nebo zakysané smetany) a česneku. Dejte si záležet na kynutí, bez správně naběhlého těsta nebudou nikdy tak dobré.
Videorecept
Suroviny
4
Suroviny
4
Na dochucení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 490.5 kcal
- Bílkoviny 20.75 g
- Sacharidy 86.25 g
- Tuky 4.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/10
Říjen 2005