Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 75 min
4,0 (442x)
14. 1. 2019
Langoše
Apetit
Langoše
Apetit


Snadné
< 75 min
4,0 (442x)

Typickou dobrotu od stánků s občerstvením si hravě vyrobíte doma. Domácí langoše skvěle chutnají naslano i netradičně nasladko. Někdo dává přednost kečupu, jiný miluje kombinaci jogurtu (nebo zakysané smetany) a česneku. Dejte si záležet na kynutí, bez správně naběhlého těsta nebudou nikdy tak dobré.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na dochucení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 490.5 kcal
  • Bílkoviny 20.75 g
  • Sacharidy 86.25 g
  • Tuky 4.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Jak vypadá maďarský lángos a další poklady uherské kuchyně? Halászlé, perkelt či lecsó

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(442 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/10

Říjen 2005