Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Velmi snadné 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2786 kcal
Bílkoviny 108 g
Sacharidy 411 g
Tuky 56 g
Vláknina 54 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Skvostná kombinace

Související recepty

Suroviny

chleba 6 plátků
italský typ
rozdrobený na kousky
čekanka 2 ks
puky rozebrané na listy
pevná, zelená, na tenké plátky
citron ½ ks
kerblík 1 hrst
lze nahradit rukolou
balzamikový ocet
na ozdobení

Postup

1

Plátky chleba potřete rozdrobeným sýrem. Na něj navršte čekanku, hrušky pokapejte citronem, aby nezhnědly, a položte je na čekanku. Zakončete olivami a kerblíkem a lehce zakápněte balzamikem.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2013/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2013/1

Apetit magazín

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?
  • Zajímavosti

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?

Vánoce bez másla? To si snad ani neumíme představit! Je základem dokonalého cukroví, zjemní slavnostní pokrmy a dodá jim tu správnou chuť. Ale víte, jak poznat to opravdu nejlepší? Prozradíme vám, jak technologie výroby ovlivňuje jeho...