Chlebíček hrušky, modrý sýr & olivy

Chlebíček hrušky, modrý sýr & olivy

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Velmi snadné 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2786 kcal
Bílkoviny 108 g
Sacharidy 411 g
Tuky 56 g
Vláknina 54 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Skvostná kombinace

Suroviny

chleba 6 plátků
italský typ
sýr s modrou plísní 150 g
rozdrobený na kousky
čekanka 2 ks
puky rozebrané na listy
hrušky 2 ks
pevná, zelená, na tenké plátky
citron 0.5 ks
olivy černé 1 hrst
kerblík 1 hrst
lze nahradit rukolou
balzamikový ocet
na ozdobení

1 Plátky chleba potřete rozdrobeným sýrem. Na něj navršte čekanku, hrušky pokapejte citronem, aby nezhnědly, a položte je na čekanku. Zakončete olivami a kerblíkem a lehce zakápněte balzamikem.

 

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2013/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2013/1

Apetit magazín

Škola vaření: bramborová kaše
  • Tipy a triky

Škola vaření: bramborová kaše

Vychutnejte si s námi úžasné bramborové pyré. Naučíme vás dokonalou bramborovou kaši a až vás omrzí, vyzkoušejte tři báječné možnosti, jak jej posunout ještě o krok dál.   ...
Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.
  • Poradna

Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.

Na světě jsou dva druhy lidí. Ti, kteří nedají dopustit na houskové a kynuté knedlíky, a pak tací, kteří dají vždycky přednost těstu bramborovému. Bramborové knedlíčky, noky nebo italské gnocchi, to je, oč tu běží! Jak nejlépe připravíte...

Obchod Apetit