Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
4,1 (46x)
18. 7. 2014
Marocká polévka z cizrny
Pexels.com
Marocká polévka z cizrny
Pexels.com


Snadné
< 45 min
4,1 (46x)

Navařte si a zamrazte polévku, jejíž přípravu zvládne i začátečník, a přitom potěší i gurmeta! Harira je marocká cizrnová polévka, kterou si můžete upravit podle vlastní chuti a tady je recept.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 733.25 kcal
  • Bílkoviny 37.75 g
  • Sacharidy 94.25 g
  • Tuky 20 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(46 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/12

Prosinec 2006