Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 75 min
3,8 (61x)
5. 4. 2024
Nejlepší cuketový perník
Apetit
Nejlepší cuketový perník
Apetit


Velmi snadné
< 75 min
3,8 (61x)

Cuketový perník splňuje naprosto všechno, co od perníku chceme: je krásně vláčný, ale ne přehnaně mokrý a tak akorát sladký i kořeněný. Navíc je jednoduchá buchta na plech skvělým způsob, jak během cuketové sezony lahodným způsobem zpracovat část úrody. V perníku nebude cuketu hledat ani její nejzarytější odpůrce. Recept na cuketový perník se rychle stane rodinným stříbrem, které budete s radostí předávat dál. 


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na pekáček 20x35 cm

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na pekáček 20x35 cm

Na polevu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6661 kcal
  • Bílkoviny 134 g
  • Sacharidy 612 g
  • Tuky 388 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(61 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/6

Červnový Apetit, který vychází už 18. 5., je nejen oslavou nadcházejícího léta ale i naší pozvánkou na tradiční Apetit piknik. V sobotu 10. 6. si budeme moci pod širým nebem společně vychutnat vše, co milujeme – dobré jídlo, pití i skvělou atmosféru. Přijďte za námi do pražské Grébovky, už se na vás těšíme! A jaká inspirace vás čeká na stránkách červnového vydání? Šťavnaté jahody proměníme v lahodné dezerty. Zmrzlinu, džem i 3 sladké snídaně z pánve. Konečně pořádně rozpálíme gril a připravíme menu v asijském stylu. Uspořádáme rozlučku se svobodou pro budoucí nevěsty a blíž se podíváme, jak uspořádat nezapomenutelnou svatební hostinu. S radostí vám také představíme novou kuchařku Mrkev, dýně a cuketa i nové tváře, které budou každý měsíc přispívat do časopisu: Kristína Nemčková se s vámi podělí o trendy v gastronomii. Helena Fléglová vám vysvětlí zákonitosti cukrařiny. Pavel Berky pro vás každý měsíc otestuje recept z Apetitu a natočí k němu video. Nahlédneme do kuchyně restaurace Salabka, která zvítězila v Pohlreichově souboji restaurací, a popovídáme si s Betty a Vojtou, jejichž láska vykvetla během soutěže MasterChef. Apetit, napsáno s chutí.