Dopřejte si velikonoční klasiku trochu jinak – ale stejně svátečně a lahodně! Recept na mazanec bez kynutí vám ušetří čas, který často během svátečních příprav tolik postrádáme. Tvarohový mazanec je vláčný a díky rozinkám, mandlím a kandovanému ovoci také krásně voňaví. Pochopitelně nezapomeňte přidat také kapku tuzemáku...
Suroviny
12-16 kousků
Suroviny
12-16 kousků
Na těsto
Na dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 433.75 kcal
- Bílkoviny 10.75 g
- Sacharidy 57.33 g
- Tuky 16.33 g
Postup přípravy
- Mazanec, nádivka, jidáše aneb Co se jí o Velikonocích Nejlepší mazanec pro každého: kynutý, tvarohový i mandlový
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/4
Duben 2007