Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
3/5 Počet hodnocení: 5
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 190 kcal
Bílkoviny 1 g
Sacharidy 19 g
Tuky 7 g
Vláknina 1 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Okurková salsa nastoupí tam, kde chcete předvést víc než jen položit sklenici s okurkami na stůl a zapíchnout do ní vidličku.

Suroviny

střední nakládané
nadrobno
kopr 1 PL
najemno
olivový olej 1 ČL
paštika k podávání

Postup

1

Okurky překrojte podélně napůl a pak je pokrájejte na tenké plátky. Promíchejte je s ostatními přísadami a podávejte.

My jsme si salsu dali k chlebu s paštikou, ale výborná je i s uzeným lososem, pošírovanými kuřecími prsíčky nebo s grilovanými rybami. Využijete ji i jako součást náplně do sendvičů.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/11 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/11

Apetit magazín

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové
  • Jak na to

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové

Italové mají k vaření těstovin velmi odpovědný přístup. Správně uvařené těstoviny jsou totiž „al dente“ – tedy tak, aby byly na skus pevné. Pokud jsou měkké a nekladou při skousknutí žádná odpor, někde jste udělali chybu. Jestli chceste...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč