Kdo by nemiloval palačinky! Malinové pyré, které jsme do těsta zakomponovali, je nejen obarví na jemnou růžovou, ale dodá jim i výbornou ovocnou chuť. Tu už jen lehce dotáhnete šlehačkou a tvarohem... Palačinkovým dortem zkrátka zabodujete u všech. Neskutečná dobrota! V létě doporučujeme přidat ještě čerstvě rozmačkané maliny.
Videorecept
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na palačinky
Na náplň
Na dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 888.67 kcal
- Bílkoviny 40.83 g
- Sacharidy 71.83 g
- Tuky 46.33 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2020/5
V květnovém Apetitu najdete recepty na svěží májové menu nebo 5 večeří, v nichž hraje prim křehká a křupavá zelenina. Nechybějí sladké dobroty plné prvního letošního ovoce – těšte se na snadnou šlehačkovou roládu s jahodami či rebarborovou galetku. Hvězdou sezony je v květnu chřest. Čekají vás tipy, jak v kuchyni neplýtvat, a přitom se dobře najíst. Vyzkoušeli jsme za vás nákupy s ohledem k planetě, víme, jak využít do posledního kousku každou surovinu, a o tipy na šetrné vaření i recepty se s námi podělili autoři kuchařky Zachraň jídlo v kuchyni. Veronika Koko Šmehlíková zase čtenářům poskytla bonusové recepty a triky, které se nevešly do jejího televizního pořadu Menu pro Emu. Apetit, napsáno s chutí