2020/5
13.04.2020

2020/5
13.04.2020
Obsah vydání
V květnovém Apetitu najdete recepty na svěží májové menu nebo 5 večeří, v nichž hraje prim křehká a křupavá zelenina. Nechybějí sladké dobroty plné prvního letošního ovoce – těšte se na snadnou šlehačkovou roládu s jahodami či rebarborovou galetku. Hvězdou sezony je v květnu chřest. Čekají vás tipy, jak v kuchyni neplýtvat, a přitom se dobře najíst. Vyzkoušeli jsme za vás nákupy s ohledem k planetě, víme, jak využít do posledního kousku každou surovinu, a o tipy na šetrné vaření i recepty se s námi podělili autoři kuchařky Zachraň jídlo v kuchyni. Veronika Koko Šmehlíková zase čtenářům poskytla bonusové recepty a triky, které se nevešly do jejího televizního pořadu Menu pro Emu.
Apetit, napsáno s chutí

> 60 min
4,3

< 30 min
4,1

> 60 min
4,6

> 60 min
5,0

> 60 min
4,7

< 90 min
4,1

> 60 min
4,8

< 30 min
5,0

> 120 min
3,9

< 60 min
5,0

< 30 min
4,6

> 60 min
4,8

< 60 min
3,7

> 60 min
4,7

< 60 min
5,0

< 20 min
5,0

< 60 min
3,7

> 60 min
4,5

< 60 min
5,0

< 60 min
5,0

< 60 min
4,5

< 20 min
3,9

< 30 min
3,8

< 30 min
4,8

< 30 min
0,0

< 30 min
4,0

< 60 min
0,0

< 20 min
4,0

< 20 min
5,0

> 60 min
0,0

< 10 min
0,0

< 90 min
4,0

< 10 min
4,8

< 20 min
3,4