Recept na tohle výborné cukroví dostala naše bývalá výtvarná ředitelka Pavla od své tchyně, která ji naučila péct spoustu vynikajících sladkostí. Při přípravě je důležité použít co nejkyselejší marmeládu, chutě pak spolu báječně kontrastují!
Suroviny
Suroviny
Na polevu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4525 kcal
- Bílkoviny 87 g
- Sacharidy 553 g
- Tuky 204 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/12
3× menu na vánoční svátkyVánoce voní vanilkouCukroví podle redakce ApetituSeriál o mase: Telecí kýta