Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
3,6 (57x)
18. 7. 2014
Pavliny žloutkové čtverečky
Apetit
Pavliny žloutkové čtverečky
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
3,6 (57x)

Recept na tohle výborné cukroví dostala naše bývalá výtvarná ředitelka Pavla od své tchyně, která ji naučila péct spoustu vynikajících sladkostí. Při přípravě je důležité použít co nejkyselejší marmeládu, chutě pak spolu báječně kontrastují!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na polevu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4525 kcal
  • Bílkoviny 87 g
  • Sacharidy 553 g
  • Tuky 204 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(57 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/12

3× menu na vánoční svátkyVánoce voní vanilkouCukroví podle redakce ApetituSeriál o mase: Telecí kýta

Související články

Domácí „kinder“ mléčný řez bez lepku

Je celiakie jen módní vlna? A proč má lepek tak špatnou pověst? Otázky, samé otázky!

Z médií a sociálních sítí by se mohlo zdát, že lepek je nepřítelem číslo jedna. Pro lidi s celiakií ano, těm i jeden drobek nevhodného pečiva nadělá pořádnou paseku ve střevech. Zbytku populace však spíš škodí lepek vynechávat. Při příležitosti Mezinárodního dne celiakie se pojďme podívat, jak vařit bez lepku a proč má lepek tak špatnou pověst.