Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,1 (203x)
19. 5. 2016
Pečená hlíva ústřičná s kaší z brambor a celeru
Apetit
Pečená hlíva ústřičná s kaší z brambor a celeru
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,1 (203x)

Pár běžných surovin, minimální práce, zato maximální efekt. Výsledkem je skvělá pečená hlíva ústřičná s kaší z brambor a celeru. Pokud hledáte recept na rychlé a chutné jídlo za pár korun, pak tento rozhodně doporučujeme!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na kaši

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 488.5 kcal
  • Bílkoviny 11.5 g
  • Sacharidy 49.5 g
  • Tuky 24 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Houby v kuchyni: Mega kolekce 116 nejlepších receptů Kotrč, hlíva, sírovec a další: Kde je najít a jak je využít v kuchyni?

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2012/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(203 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/8

Letní sklizeňNové nápady na zavařováníPojďte na houby!