Pár běžných surovin, minimální práce, zato maximální efekt. Výsledkem je skvělá pečená hlíva ústřičná s kaší z brambor a celeru. Pokud hledáte recept na rychlé a chutné jídlo za pár korun, pak tento rozhodně doporučujeme!
Suroviny
4
Suroviny
4
Na kaši
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 488.5 kcal
- Bílkoviny 11.5 g
- Sacharidy 49.5 g
- Tuky 24 g
Postup přípravy
- Houby v kuchyni: Mega kolekce 116 nejlepších receptů Kotrč, hlíva, sírovec a další: Kde je najít a jak je využít v kuchyni?
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2012/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/8
Letní sklizeňNové nápady na zavařováníPojďte na houby!