Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 75 min
4,5 (61x)
18. 7. 2014
Pečené rizoto s kuřecím masem
Apetit
Pečené rizoto s kuřecím masem
Apetit


Velmi snadné
< 75 min
4,5 (61x)

Pečené rizoto s kuřecím masem představuje jednu z mnoha variant italské klasiky. Tentokrát se sušenými rajčaty, parmazánem a kuřecími prsy. Skvělá rychlá večeře nebo lehký oběd, po kterém vám nebude těžko. Základem je recept na přípravu rýže na rizoto z trouby.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2843 kcal
  • Bílkoviny 135 g
  • Sacharidy 353 g
  • Tuky 74 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Jak vybrat rýži na rizoto Škola vaření: Jak na bleskové rizoto z trouby

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(61 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/1

Leden 2009