Pečené rizoto s kuřecím masem představuje jednu z mnoha variant italské klasiky. Tentokrát se sušenými rajčaty, parmazánem a kuřecími prsy. Skvělá rychlá večeře nebo lehký oběd, po kterém vám nebude těžko. Základem je recept na přípravu rýže na rizoto z trouby.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2843 kcal
- Bílkoviny 135 g
- Sacharidy 353 g
- Tuky 74 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2009/1
Leden 2009