Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,7 (15x)
28. 11. 2018
Perníčky s polevou
Apetitonline.cz
Perníčky s polevou
Apetitonline.cz


Velmi snadné
> 60 min
4,7 (15x)

Do perníčkového těsta nepřidávejte vodu ani mléko – když se vám ho nebude dařit zpracovat, pomozte si trochou tuku. U polevy platí, že čím hustší je, tím tenčí linky s ní budete moci dělat. Ruku do ohně dáváme za recept od slavného šéfkuchaře Thomase Kellera. Měření bílků vypadá jako zbytečnost, ale díky tomu poměr sedí a vaše poleva bude mít hned napoprvé ideální hustotu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 4 plechy

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 4 plechy

Na polevu

Na další zdobení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4248 kcal
  • Bílkoviny 103 g
  • Sacharidy 631 g
  • Tuky 127 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/12

Prosincové číslo Apetitu plné vánoční inspirace je tu! Víme, že se na svátky těšíte celý rok stejně jako my. A proto jsme si dali opravdu záležet, abyste si je v naší společnosti opravdu užili. Upečeme si nové neokoukané druhy cukroví, k dokonalosti vyladěné francouzské makronky či okouzlující dezerty s vůní perníkového koření. Štědrý den zahájíme rozmazlovací snídaní, v poledne naservírujeme postní oběd a na závěr nás čeká dokonalá hostina plná tradičních chutí s novým nábojem. Autoři nových českých kuchařek nám představí své oblíbené sváteční recepty. Společně také vyrobíme jedlé dárky, které jsou hotové raz dva. Přejeme překrásné svátky a dobrou chuť! Apetit, napsáno s chutí.