Oblíbenému provensálskému koláči dodávají jedinečnou chuť ančovičky. Když si připravíte těsto dopředu, přípravu večeře zvládněte za pár minut.
Suroviny
Na 1 koláč
Suroviny
Na 1 koláč
Na náplň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 9106 kcal
- Bílkoviny 477 g
- Sacharidy 334 g
- Tuky 635 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/8
Barbecue u vás na zahradě Tvarohové variace Koláče ze zahrady Apetit: Cena čtenářů 2010