0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pomalu pečený ocásek na černém pivu

Pomalu pečený ocásek na černém pivu

Zatím nehodnoceno
Do 30 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 558 kcal
Bílkoviny 4 g
Sacharidy 37 g
Tuky 1 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Dozlatova vypečené maso báječně voní a chutná tak, že ho budete připravovat zas a znovu…

Suroviny

4 ks
vepřové ocásky masité, rozseknuté na 2 až 3 kousky
pivo tmavé 1 l
sůl mořská
pepř
čerstvě mletý
cibule 2 ks
nahrubo
česnek 3 stroužky
na plátky
tymián 2 snítky
+ další na ozdobení
chleba
k podávání

1 Ocásky řádně osolte a opepřete a dejte spolu s cibulí, česnekem a tymiánem do většího pekáče.

2 Podlijte je černým pivem – vším najednou – a pomalu pečte v troubě při 140 °C asi 4–5 hodin. Během pečení je pěkně podlévejte šťávou, až jsou ocásky měkké.

3 Pokud se šťáva během pečení příliš vypéká, podlijte maso vodou (viz Pravidla pro dokonalý výsledek). Podávejte s čerstvým chlebem.

 

Apetit magazín

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků
  • Lidé a jídlo

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků

Na začátku byla myšlenka setkat se s vámi, našimi čtenáři, nejen v létě, ale také v druhé polovině roku. Vychutnat si skvělé jídlo, popovídat si, nakoupit dárky, zkrátka si užít krásný den. Bude osvědčený letní recept fungovat i v zimě?...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
549 Kč
384 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč