Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Pudinkový dezert s karamelem a banány
ZDROJ: Apetit
sdílet:
5/5 Počet hodnocení: 6
Do hodiny Snadné Pro 4-6 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2625 kcal
Bílkoviny 44 g
Sacharidy 306 g
Tuky 134 g
Vláknina 20 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Pokud si budete vyrábět domácí pudink, dejte do něj trochu více mléka a po vychladnutí ho rozšlehejte, aby se dobře vrstvil do sklenic a pak i jedl.

Související recepty

Suroviny

sušenky 2 bal
např. Bebe Dobré ráno Müsli s ovocem
pudink 500 g
vanilkový, vychlazený
karamelové
nebo podle chuti

Postup

1

Do sklenic rozdělte rozdrobené celozrnné sušenky, např. 2 balení Bebe dobré ráno Müsli s ovocem. Na to dejte vrstvu chlazeného vanilkového pudinku (celkem budete potřebovat asi 500 g).

2

Přelijte trochou karamelového kondenzovaného mléka a na něj dejte vrstvu banánů nakrájených na plátky.

3

Pak zase navrstvěte pudink a karamel.

4

Ušlehejte 250 ml smetany ke šlehání a naneste ji navrch.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2013/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2013/6

Apetit magazín

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?
  • Zajímavosti

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?

Vánoce bez másla? To si snad ani neumíme představit! Je základem dokonalého cukroví, zjemní slavnostní pokrmy a dodá jim tu správnou chuť. Ale víte, jak poznat to opravdu nejlepší? Prozradíme vám, jak technologie výroby ovlivňuje jeho...