Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Pudinkový dezert s karamelem a banány
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Pudinkový dezert s karamelem a banány

5/5 Počet hodnocení: 6
Do hodiny Snadné Pro 4-6 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2625 kcal
Bílkoviny 44 g
Sacharidy 306 g
Tuky 134 g
Vláknina 20 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Pokud si budete vyrábět domácí pudink, dejte do něj trochu více mléka a po vychladnutí ho rozšlehejte, aby se dobře vrstvil do sklenic a pak i jedl.

Související recepty

Suroviny

sušenky 2 bal
např. Bebe Dobré ráno Müsli s ovocem
pudink 500 g
vanilkový, vychlazený
karamelové
nebo podle chuti

Postup

1

Do sklenic rozdělte rozdrobené celozrnné sušenky, např. 2 balení Bebe dobré ráno Müsli s ovocem. Na to dejte vrstvu chlazeného vanilkového pudinku (celkem budete potřebovat asi 500 g).

2

Přelijte trochou karamelového kondenzovaného mléka a na něj dejte vrstvu banánů nakrájených na plátky.

3

Pak zase navrstvěte pudink a karamel.

4

Ušlehejte 250 ml smetany ke šlehání a naneste ji navrch.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2013/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2013/6

Apetit magazín

Anglikánci: Elegantní cukroví s křupavými mandlemi
  • Zajímavosti

Anglikánci: Elegantní cukroví s křupavými mandlemi

Anglikánci, tedy pusinky na oplatce, patří mezi tradiční vánoční cukroví, jehož kořeny sahají až do období 1. Československé republiky. Tento druh cukroví byl oblíbený nejen díky své jednoduchosti, ale také díky elegantnímu vzhledu a...