Pokud si budete vyrábět domácí pudink, dejte do něj trochu více mléka a po vychladnutí ho rozšlehejte, aby se dobře vrstvil do sklenic a pak i jedl.
Suroviny
Pro 4-6 osob
Suroviny
Pro 4-6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2625 kcal
- Bílkoviny 44 g
- Sacharidy 306 g
- Tuky 134 g
Postup přípravy
Autor: Kateřina Švejdová & Stanislava Moravcová ml., z vydání Apetit 2013/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/6
Dezerty z jahodGrilované kuře podle Zdeňka PohlreichaJóóó, třešně zrály...Piknik s Apetitem