Slaný koláč z křehkého těsta a náplní vždycky zafunguje jako party pohoštění. Servírovat se dá totiž teplý i studený, se salátkem i s vínem... Ať už se chystáte na večírek nebo se vám uprostřed vánočního pečení ohlásí nečekaná návštěva, strčte do trouby po posledním plechu cukroví tenhle quiche s kuřetem, pórkem a sýrem gruyère.
Suroviny
Pro 6 osob
Suroviny
Pro 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3440 kcal
- Bílkoviny 129 g
- Sacharidy 133 g
- Tuky 260 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/12
Sváteční pečení je radost! Aby Vánoce byly opravdu sladké a veselé, máme pro vás nápadité perníčky, které ozdobí stůl i stromeček, cukroví, které letos prostě musíte mít, vláčný vánoční věnec i voňavé sladkosti z celého světa. Nejlepší rybí vývar je ten domácí, a tak vás ho naučíme. S tipy od šéfkuchaře Radka Šubrta to je hračka, a navíc velká lahůdka. Z jednoho základního vývaru pak můžete připravit hned čtyři různé rybí polévky. Vyrazili jsme na holčičí mejdan u Bjukitchen a máme pro vás spoustu receptů na úžasnou předvánoční party. Nechybí domácí vaječný koňak, který využijete jako welcome drink i božský jedlý dárek.