Tuhle rebarborovou lahůdku je nejlepší podávat s kopečkem zakysané smetany.
Videorecept
Suroviny
Na 6 koláčků
Suroviny
Na 6 koláčků
Na vaječný krém
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3379 kcal
- Bílkoviny 71 g
- Sacharidy 355 g
- Tuky 176 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/4
Žloutkové věnečky Kateřiny Fornůskové Snídaně, která pány dokonale připraví na pomlázku. Velikonoce ve světě