Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,3 (55x)
18. 7. 2014
Rizoto s houbami a špenátem
Apetit
Rizoto s houbami a špenátem
Apetit


Snadné
< 30 min
4,3 (55x)

Houby a špenát spolu skvěle ladí. Pokud váš zelinář nemá čerstvý špenát, použijte rozmrazený mražený.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1520 kcal
  • Bílkoviny 41 g
  • Sacharidy 216 g
  • Tuky 44 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(55 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/5

Domácí těstoviny šéfkuchaře restaurace Aromi. Naučte se dokonale hedvábnou bramborovou kaši. Slavnostní dorty

Související články

Tvarohové knedlíky s ovocem

Ovocné knedlíky i krtkův dort bez lepku: Food blogerka Celiaxmoni radí, jak na to

Léto je jako stvořené k experimentům, třeba s bezlepkovým pečením. Pečení bez lepku ttotiž už dávno není jen nutností pro celiaky, naopak si získává na oblíbenost i mezi lidmi, kteří chtějí zkrátka odlehčit nebo je baví zkoušet nové věci. Právě teď je k tomu ten pravý čas. Lehké ovocné dezerty milují všichni a v bezlepkové variantě jim to moc sluší. Požádali jsme o zajímavé recepty foodblogerku Moniku Menky alias Celiaxmoni a vy můžete zkusit ovocné knedlíky, kynuté knedlíky s ovocem nebo krtkův dort v bezlepkové verzi.