Španělský ptáček patří k nejoblíbenějším klasickým jídlům české kuchyně. Podle návodu dlouholetého food stylisty Apetitu Marka Všetečky zvládnou plněné hovězí závitky na jedničku připravit i ti, kteří si ně dosud netroufli. Výsledek nemá chybu – maso je měkké, jednoduše se dusí v troubě a šťáva je dotažená k dokonalosti trochou kaparů.
Videorecept
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 3157.5 kcal
- Bílkoviny 145.25 g
- Sacharidy 45.25 g
- Tuky 269.75 g
Postup přípravy
Autor: Marek Všetečka, z vydání Apetit 2012/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/10
Česká kuchyně podle babiček i šéfkuchařůBožské kynuté koláčeTradiční suroviny – mák, povidla, uzené, droždí, tvarůžky, škvarkySlovenský nedělní oběd