Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,4 (78x)
7. 10. 2016
Španělský ptáček podle Marka Všetečky
Apetitonline.cz
Španělský ptáček podle Marka Všetečky
Apetitonline.cz


Snadné
< 60 min
4,4 (78x)

Španělský ptáček patří k nejoblíbenějším klasickým jídlům české kuchyně. Podle návodu dlouholetého food stylisty Apetitu Marka Všetečky zvládnou plněné hovězí závitky na jedničku připravit i ti, kteří si ně dosud netroufli. Výsledek nemá chybu – maso je měkké, jednoduše se dusí v troubě a šťáva je dotažená k dokonalosti trochou kaparů.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 3157.5 kcal
  • Bílkoviny 145.25 g
  • Sacharidy 45.25 g
  • Tuky 269.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. KVÍZ: Jak dobří jste v úpravě hovězího masa?

Autor: Marek Všetečka, z vydání Apetit 2012/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(78 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/10

Česká kuchyně podle babiček i šéfkuchařůBožské kynuté koláčeTradiční suroviny – mák, povidla, uzené, droždí, tvarůžky, škvarkySlovenský nedělní oběd