Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,7 (7x)
21. 3. 2016
Tvarohové suflé s mangem a ovocnou omáčkou
Apetit
Tvarohové suflé s mangem a ovocnou omáčkou
Apetit


Snadné
> 60 min
4,7 (7x)

Dezert lehký jako vánek, takže nepřiberete ani deko. Na ovocnou omáčku je skvělé tropické ovoce (mučenka nebo kiwi), ale i jakékoli domácí. S mangem skvěle ladí jahody a také angrešt, rybíz nebo švestky.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Na omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 274.38 kcal
  • Bílkoviny 16.5 g
  • Sacharidy 30.63 g
  • Tuky 7.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/3

Březen 2006