Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Teplý dezert s mandlemi

Teplý dezert s mandlemi

Zatím nehodnoceno
Do 20 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 255 kcal
Bílkoviny 9 g
Sacharidy 25 g
Tuky 11 g
Vláknina 5 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny na tuhle dobrotu máte nejspíš dávno doma!

Související recepty

Suroviny

sušené, rozpůlené
jablečná šťáva 4 PL
se 4 lžícemi vody
nebo žervé
oloupané, opražené, rozpůlené
med 1 ČL

Postup

1

Meruňky dejte do kastrůlku a pět minut je prohřívejte v moštu s vodou a perníkovým kořením, aby pěkně zvláčněly.

2

Rozdělte je do dvou skleněných misek, přelijte jogurtem nebo žervé, posypte dokřupava opraženými mandlemi a zakápněte tekutým medem.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...