Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,0 (27x)
18. 9. 2018
Trhanec s jablky
Apetit
Trhanec s jablky
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,0 (27x)

Klasický dezert rakouské kuchyně podle receptu šéfkuchaře Pražského kulinářského institutu Zdeňka Marcína. Trhanec s jablky překvapí svou jednoduchou přípravou a fantastickou chutí. Staročeské sladké jídlo, které přetrvává po generace...


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 831 kcal
  • Bílkoviny 35.75 g
  • Sacharidy 80.5 g
  • Tuky 34.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Zdeněk Marcín, z vydání Apetit 2012/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(27 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/9

To nej pro dětiPečení pro radostHity babího létaDomácí kvásek