Klasický dezert rakouské kuchyně podle receptu šéfkuchaře Pražského kulinářského institutu Zdeňka Marcína. Trhanec s jablky překvapí svou jednoduchou přípravou a fantastickou chutí. Staročeské sladké jídlo, které přetrvává po generace...
Suroviny
4-6
Suroviny
4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 831 kcal
- Bílkoviny 35.75 g
- Sacharidy 80.5 g
- Tuky 34.5 g
Postup přípravy
Autor: Zdeněk Marcín, z vydání Apetit 2012/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/9
To nej pro dětiPečení pro radostHity babího létaDomácí kvásek