0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Hodnocení receptu
3.8 / 5. Počet hodnocení: 65
Do hodiny

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 4952 kcal
Bílkoviny 107 g
Sacharidy 664 g
Tuky 202 g
Vláknina 26 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

Těsto
mouka pšeničná hladká 2
mléko 1 hrnek
cukr 1 hrnek
olej 1
nebo máslo
vejce 2 ks
kypřicí prášek do pečiva 1 ks
Nápllň
tvaroh 2 ks
mléko 1 hrnek
cukr 1 hrnek
1 ks
želé
vanilkový extrakt
kapka
vejce 2 ks
ovoce
dle chuti
mouka pšeničná polohrubá 50 g
cukr 50 g
máslo 50 g

Těsto: vajíčka s cukrem vyšleháme, přidáme postupně máslo (olej), mléko, mouku s práškem do pečiva

Náplň: ingredience mimo ovoce smícháme dohromady

Postup: 3/4 těsta vlíjeme na plech, na něj vlijeme tvarohovou náplň, poklademe vybrané ovoce, na něj ledabyle vlijeme zbytek těsta a posypeme drobenkou. Pečeme volně na 160°C.

Autor: janinat80

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp
  • Tipy a triky

Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp

Pomůžeme vám zahnat vzpomínku na nepopulární nákyp ze školní jídelny. Rýžový nákyp podle našeho návodu je krásně vláčný a nadýchaný. Zkrátka takový, že ho klidně můžete servírovat jako dezert, když přijde návštěva. ...

Obchod Apetit