Tvarohová buchta s ovocem

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Tvarohová buchta s ovocem

Hodnocení receptu
3.7 / 5. Počet hodnocení: 59
Do hodiny

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 4952 kcal
Bílkoviny 107 g
Sacharidy 664 g
Tuky 202 g
Vláknina 26 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

Těsto
mouka pšeničná hladká 2
mléko 1 hrnek
cukr 1 hrnek
olej 1
nebo máslo
vejce 2 ks
kypřicí prášek do pečiva 1 ks
Nápllň
tvaroh 2 ks
mléko 1 hrnek
cukr 1 hrnek
1 ks
želé
vanilkový extrakt
kapka
vejce 2 ks
ovoce
dle chuti
mouka pšeničná polohrubá 50 g
cukr 50 g
máslo 50 g

Těsto: vajíčka s cukrem vyšleháme, přidáme postupně máslo (olej), mléko, mouku s práškem do pečiva

Náplň: ingredience mimo ovoce smícháme dohromady

Postup: 3/4 těsta vlíjeme na plech, na něj vlijeme tvarohovou náplň, poklademe vybrané ovoce, na něj ledabyle vlijeme zbytek těsta a posypeme drobenkou. Pečeme volně na 160°C.

Autor: janinat80

Apetit magazín

5 triků na dokonalý domácí hamburger
  • Jak na to

5 triků na dokonalý domácí hamburger

Upéct mleté maso, aby bylo šťavnaté a plné chutí, není zas tak složité. Pro dokonalý požitek z domácího burgeru je třeba držet se několika pravidel. Připravili jsme pro vás 5 tipů zaručujících ...
 Chobotnice a oliheň: Pochutnejte si na plodech moře
  • Zajímavosti

Chobotnice a oliheň: Pochutnejte si na plodech moře

Moře ukrývá spoustu živočichů, na kterých si naše mlsné jazýčky rádi pochutnávají – obzvlášť v létě na dovolené u moře. Vedle mořských ryb nebo mušlí můžeme své jídelníčky obohatit i o chobotnice či olihně neboli kalamáry.  ...

Obchod Apetit