Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
2,9 (13x)
18. 7. 2014
Zapečený rýžový koláč s cuketami a fetou


Velmi snadné
< 60 min
2,9 (13x)

Šťavnatá a vláčná pochoutka z neobvyklého ‚těsta‘ je koláčem i nákypem!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 254.75 kcal
  • Bílkoviny 11.63 g
  • Sacharidy 26.88 g
  • Tuky 11.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

2,9/5

Hodnocení receptu

2,9/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/6

Červen 2007

Související články

Mazurek

Světové velikonoční dezerty: Sladkosti, které voní po skořici, chutnají po pomerančích a vypadají jako umělecké dílo

Velikonoce jsou nejen duchovním vyvrcholením křesťanského kalendáře, ale i svátkem jara, nového života a pochopitelně také dobrého jídla. Sladkosti a dezerty hrají klíčovou roli v oslavách po celém světě. Mnohé z nich v sobě nesou hlubší symboliku, historické souvislosti i kulturní odkazy. Zatímco v České republice si spojujeme Velikonoce s mazancem a jidáši, jinde se servírují mandlové holubice, ozdobené koláče či horké bochánky. Podívejte se s námi na ty nejzajímavější velikonoční dezerty z různých koutů světa.