Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,8 (32x)
18. 7. 2014
Zelná polévka
Apetit
Zelná polévka
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,8 (32x)

Zelí je základem, doplňkem i přílohou klasické české kuchyně. Okoření, ochutí a dotáhne i ta nejobyčejnější jídla. Třeba jako tuto zelnou polévku z kysaného zelí, kterou jsme stylově naservírovali do zelného listu. Pokud teprve plánujete vyzkoušet tento recept, připravte si domácí kysané zelí a uvidíte, že díky němu zelňačka dostane ten správný říz.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 314.75 kcal
  • Bílkoviny 8.25 g
  • Sacharidy 17.5 g
  • Tuky 23.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(32 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/10

Říjen 2008