Zelí je základem, doplňkem i přílohou klasické české kuchyně. Okoření, ochutí a dotáhne i ta nejobyčejnější jídla. Třeba jako tuto zelnou polévku z kysaného zelí, kterou jsme stylově naservírovali do zelného listu. Pokud teprve plánujete vyzkoušet tento recept, připravte si domácí kysané zelí a uvidíte, že díky němu zelňačka dostane ten správný říz.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 314.75 kcal
- Bílkoviny 8.25 g
- Sacharidy 17.5 g
- Tuky 23.5 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,8/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/10
Říjen 2008