Na žemlovku postupně a opakovaně chodili všichni z redakce. S velkými lžícemi a pokud možno nenápadně. Žemlovka s tvarohem prostě nemůže nikdy zklamat, obzvláště pokud je proložená vrstvou strouhaných jablek s rozinkami namočených v rumu. Klasická tvarohová žemlovka je ideální způsob, jak přeměnit starší pečivo v sytý dezert nebo dokonce hlavní jídlo.
Videorecept
Suroviny
4-6
Suroviny
4-6
Na nádivku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 833 kcal
- Bílkoviny 27.5 g
- Sacharidy 119.75 g
- Tuky 25.25 g
Postup přípravy
Autor: Roman Vaněk, z vydání Apetit 2012/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/2
ČokoládaDomácí zabijačkaVepřový bůčekDokonalé palačinky