Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Bramborová tortilla

Tortilly známe jako moučné placky, ale ve Španělsku tak říkají bramborovým, pomalu propékaným omeletám – jako je tahle.

Vydání: 2007/4
Autor:
Hodnocení:
5 (hlasů)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
PT8M
Vaření 0:08

Ingredience

    • 400g brambor
    • 3 červené cibule
    • olej, sůl, pepř
    • 5 vajec
    • bylinky

Příprava jídla

400 g brambor (nové nemusíte loupat) nakrájejte na tenké plátky a asi osm minut povařte. Na oleji osmahněte 3 červené cibule, pokrájené na klínky, a plátky brambor. Zalijte 5 vejci rozšlehanými se solí a pepřem a zvolna smažte, až vejce ztuhnou. Podávejte s bylinkami, pokrájené na řezy.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Skotská vejce

Košíčky se žloutkovým krémem

Vejce s pikantní zálivkou

Svítek

Pizza v mini

Srbská vajíčka

Žloutková vinná pěna

Šunkové kostičky

REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č. 4/07, str.46
Obrazek uzivatele
moc dobré, ale tortillu je potřeba dochutit např. česnekovým kořením

Přidat komentář