Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Tuňákové trojhránky

Trojhránky s náplní z tuňáka a sýrů. Ideální pro návštěvy. 

Vydání: 2009/1
Autor:
Hodnocení:
25 (hlasů)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4-6
Doba přípravy: Do 20 minut
PT20M
Pečení 0:20
Sendvič Středomořská

Ingredience

    • 1 kelímek sýra Cottage
    • 200 g lučiny
    • 2 lžíce cibulky, najemno nasekané
    • 2 konzervy tuňáka v oleji
    • sůl a pepř
    • 1 lžíce kůry z biocitronu
    • 2 lžičky kari
    • 250 g listového těsta + mouka na vál
    • vajíčko na potření

Příprava jídla

1 Ve střední míse smíchejte sýry, cibulku, tuňáka, sůl a pepř, citronovou kůru a kari. Listové těsto rozválejte na lehce pomoučněném válu nebo lince a vykrájejte z něj čtverečky.

2 Do středu každého dejte lžíci až dvě tuňákové náplně a překlopte do trojúhelníčku. Konce pečlivě a pevně zmáčkněte k sobě, potřete našlehaným vajíčkem a dejte péct na zhruba 15 minut do trouby předehřáté na 180 °C.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Pralinky z ricotty a pistácií

Party chuťovky

Mix olivy

Vepřové won ton

Grilované sardinky

Plněné žampiony s ořechy

Krůtí kuličky

Španělské koláčky

Minifrittata

Papriky s chorizem

Žebírka na bourbonu

Komentáře

Obrazek uzivatele
Konzervou tuňáka je myšlena "velká" konzerva +- o hmotnosti 170 g?
Obrazek uzivatele
My bychom použili velkou. Lepší když bude náplně více a použijete přebytek jako pomazánku, než kdyby jí bylo málo.

Přidat komentář