Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Krémová ředkvičková polévka

Příjemně pikantní

Vydání: 2009/3
Autor:
Hodnocení:
5 (hlasů)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
PT10M
Vaření 0:10
Polévka Česká

Ingredience

    • 2 svazky ředkviček
    • svazek hladkolisté petrželky
    • 2 lžíce másla
    • 1 cibule
    • 750 ml vývaru
    • 100 ml suchého bílého vína
    • pepř a muškátový květ
    • 1 žloutek
    • 150 ml smetany ke šlehání

Příprava jídla

Jemně nasekejte oprané lístky ze 2 svazků ředkviček a hladkolistou petrželku. V hrnci na 2 lžících másla asi tři minuty opékejte 1 cibuli, nadrobno. Přidejte sekané lístky a míchejte ještě minutu. Zalijte 750 ml vývaru, 100 ml suchého bílého vína, přidejte pepř, muškátový květ a zvolna vařte asi 10 minut. Rozšlehejte žloutek ve 150 ml smetany ke šlehání. Odstavte a vmíchejte smetanovou směs a nahrubo nastrouhané ředkvičky.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Polévka s taveným sýrem

Cibulačka s pancettou

Avgolemono

Bylinková jarní polévka

Dýňová polévka s jablky

Bramboračka

Rychlá čočkovka

Brynzová polévka

Fazolová polévka s avokádem

Drožďová polévka s ovesnými vločkami

Fazolová polévka s těstovinami

Nudlová polévka s krevetami

Balkánská polévka se zeleninou

Arabská polévka s cizrnou a špenátem

Polévka s batáty a kozím sýrem

Jehněčí polévka s kuskusem

Česnekovo-šafránová polévka

Mrkvová polévka s koriandrem

Salsa jako polévka

Středomořská rybí polévka

Dokonalá krémová polévka a jak na ni

REKLAMA

Přidat komentář