Italské karbanátky a zelenina v troubě

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Italské karbanátky a zelenina v troubě

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

Na karbenátky
hovězí maso mleté 1 kg
česnek 3
vejce 1 ks
parmazán 100 g
petrželka hrst
brambory
vařené
olivový olej
mouka pšeničná hladká
na obalení
sůl špetka
pepř špetka
Na zeleninu
rajčata 2 ks
cibule 1 ks
mrkev 1 ks
paprika kapie 1 ks
cuketa 1 ks
růžičková kapusta 1 ks
fenykl 1 ks
kapary 1 ks
sůl
pepř
1.Hovězí mleté maso dáme do mísy, přidáme sůl, pepř, vajíčko, nastrouhaný parmezán, nasekanou petržel, drcený česnek a vařené, najemno nastrouhané brambory. Suroviny smícháme dohromady, okořeníme a vytvoříme malé karbanátky, které obalíme v hladké mouce a usmažíme na pánvi. 2. Veškerou zeleninu očistíme, oloupeme a nakrájíme na kusy. Osolíme, opepříme, zakápneme olivovým olejem; kdo chce, přidá bylinky. Dáme na plech do trouby na 180°C maximálně na jednu na hodinu.

Obchod Apetit