Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Italské karbanátky a zelenina v troubě

Popis receptu: 
z Prostřeno
Autor: Martina Lysková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    hovězí zadní mleté 1 kg česnek 3 stroužky vejce 1 kus parmezán 100 g listová petržel 1 hrst několik uvařených brambor 1 dávka olej 1 dávka hladká mouka na obalení 1 dávka sůl a pepř 1 špetka na pečenou zeleninu: rajčata 2 kusy cibule 1 kus mrkev 1 kus kapie 1 kus cuketa 1 kus růžička brokolice 4 kusy fenykl 1 kus kapary 1 dávka olivový olej 1 dávka sůl a pepř 1 špetka

Příprava jídla

1.Hovězí mleté maso dáme do mísy, přidáme sůl, pepř, vajíčko, nastrouhaný parmezán, nasekanou petržel, drcený česnek a vařené, najemno nastrouhané brambory. Suroviny smícháme dohromady, okořeníme a vytvoříme malé karbanátky, které obalíme v hladké mouce a usmažíme na pánvi. 2. Veškerou zeleninu očistíme, oloupeme a nakrájíme na kusy. Osolíme, opepříme, zakápneme olivovým olejem; kdo chce, přidá bylinky. Dáme na plech do trouby na 180°C maximálně na jednu na hodinu.
REKLAMA

Přidat komentář