Gnocchi se špenátem a piniovými oříšky

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Gnocchi se špenátem a piniovými oříšky

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

gnocchi bramborové 1 bal
máslo 2 PL
piniové oříšky 2 PL
česnek 2
špenát 1 bal
čerstvý
sůl 1
pepř 1
parmazán 1
nastrouhaný
1. Cook gnocchi according to package directions, omitting salt and fat; drain. 2. Heat butter in a large nonstick skillet over medium heat. Add pine nuts to pan; cook 3 minutes or until butter and nuts are lightly browned, stirring constantly. Add garlic to pan; cook 1 minute. Add gnocchi and spinach to pan; cook 1 minute or until spinach wilts, stirring constantly. Stir in salt and pepper. Sprinkle with Parmesan cheese. Note: Prepare a quick salad to accompany the gnocchi: Combine 1 tablespoon fresh lemon juice, 1 tablespoon extra-virgin olive oil, 1 teaspoon brown sugar, 1/2 teaspoon freshly ground black pepper, and 1/8 teaspoon salt in a large bowl; stir with a whisk. Add 6 cups gourmet salad mix to bowl; toss gently to coat. Sauvignon blanc will pair enticingly with this dish.
Autor: ana.urbanova

Obchod Apetit