Vzhledem k množství rumu, který se do této luxusní nepečené verze žemlovky lije, ji můžete podávat mládeži až od osmnácti let. Hvězdičku však získala nejen za nepřístupnost, ale také za rychlou a snadnou přípravu a úžasnou chuť.
1 V misce promíchejte agávový sirup a rozpuštěnou polovinu másla. Na středním ohni rozehřejte velkou nepřilnavou pánev. Plátky chleba potřete agávovou směsí a opékejte po dávkách 2–3 minuty z každé strany dozlatova. Odložte.
2 Použitou pánev vytřete dosucha papírovou utěrkou a znovu rozehřejte na silném ohni.
3 V misce dobře promíchejte banány s cukrem. Opékejte 1–2 minuty z každé strany, aby zkaramelizovaly. Odstavte, opatrně vlijte alkohol a přidejte zbylé máslo. Promíchejte a odložte.
4 K podávání dejte na opečené plátky chleba podle chuti zmrzliny a vše pokryjte banány s rumem. Ihned podávejte.