Rajčatovo-cizrnové kari je nádherně barevné jídlo, které prozáří i ten nejpošmournější večer! Mletá směs koření dodá omáčce patřičný indický nádech a kokosové mléko ji krásně zjemní. Indické kari podávejte s dušenou rýží jako vegetariánský oběd nebo rychlou bezmasou večeři.
Videorecept
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2036 kcal
- Bílkoviny 97 g
- Sacharidy 268 g
- Tuky 51 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2017/2
Nové číslo Apetitu vám opět přináší spoustu originálních nápadů, co vařit po celý únor. Samozřejmě nechybí obědy, které nadchnou a uspokojí celou rodinu, báječné vyvážené večeře, které stihnete uvařit i ve všední den po návratu z práce, nebo rozmazlovací jídla, kterými si můžete zpříjemnit studený závěr zimy. Masopust společně oslavíme třemi vybranými kousky vepřového ve třech tradičních i méně obvyklých úpravách a také těmi nejlepšími koblihami na světě. Velký souboj koblih a donutů ovšem skončil zcela nerozhodně! Jsme zvědaví, která z těchto dozlatova usmažených dobrot uloupí vaše srdce… Pokud zbožňujete palačinky, únorové číslo, které přináší recepty na sladké i slané varianty, vás nadchne. Nezapomněli jsme pochopitelně ani na svátek zamilovaných! Dokonalé romantické menu pro vás připravili tři populární blogerské páry. Apetit, napsáno s chutí.