0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

22 podob lilku

22 podob lilku

Sám o sobě je lilek pohledný, v chuti je ale poměrně jemný a nevýrazný. Krásně však přejímá aroma ostatních surovin. Patří k nemnoha zeleninám, které se nedají jíst zasyrova. Kdysi bývalo nutné ho osolit a nechat vypotit, aby ztratil hořkou chuť a také jedovaté látky. Moderní odrůdy, ať už fialové, žíhané nebo bílé, vejčité či kulaté, které jsou dnes u nás také k dostání, to zpravidla nevyžadují. Nasolení ale zmírní vsakování oleje do lilku během přípravy.

Mezze
Do hodiny
Velmi snadné

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč