0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

22 podob lilku

22 podob lilku

Sám o sobě je lilek pohledný, v chuti je ale poměrně jemný a nevýrazný. Krásně však přejímá aroma ostatních surovin. Patří k nemnoha zeleninám, které se nedají jíst zasyrova. Kdysi bývalo nutné ho osolit a nechat vypotit, aby ztratil hořkou chuť a také jedovaté látky. Moderní odrůdy, ať už fialové, žíhané nebo bílé, vejčité či kulaté, které jsou dnes u nás také k dostání, to zpravidla nevyžadují. Nasolení ale zmírní vsakování oleje do lilku během přípravy.

Lilková pizza po sicilsku
Do hodiny
Rating
4 / 5. Počet hodnocení: 2
Velmi snadné
Ryba na víně se zeleninou
Do hodiny
Rating
4 / 5. Počet hodnocení: 2
Velmi snadné
Lilková parmigiana
Více než hodinu
Rating
4 / 5. Počet hodnocení: 2
Velmi snadné
Masové ragú v rolovaném lilku
Více než hodinu
Rating
4 / 5. Počet hodnocení: 2
Velmi snadné
Lucčina musaka
Do hodiny
Rating
4 / 5. Počet hodnocení: 2
Velmi snadné
Mezze
Do hodiny
Rating
4 / 5. Počet hodnocení: 2
Velmi snadné
Grilovaná zelenina s bazalkou
Do hodiny
Rating
4 / 5. Počet hodnocení: 2
Velmi snadné
Lilkový burger s pestem
Do 20 minut
Rating
4 / 5. Počet hodnocení: 2
Velmi snadné
Tousty s kořeněným lilkem
Do hodiny
Rating
4 / 5. Počet hodnocení: 2
Velmi snadné
Lasagne s trojím sýrem & lilkem
Více než hodinu
Rating
4 / 5. Počet hodnocení: 2
Velmi snadné
Ratatouille s bazalkou
Do hodiny
Rating
4 / 5. Počet hodnocení: 2
Velmi snadné
Letní caponata
Více než hodinu
Rating
4 / 5. Počet hodnocení: 2
Snadné
Lilkový baba ganuš
Do 10 minut
Rating
4 / 5. Počet hodnocení: 2
Velmi snadné
Karbanátky s lilkem
Do 30 minut
Rating
4 / 5. Počet hodnocení: 2
Velmi snadné
Pasta alla Norma
Do hodiny
Rating
4 / 5. Počet hodnocení: 2
Velmi snadné
Zapečené lilky po italsku
Do hodiny
Rating
4 / 5. Počet hodnocení: 2
Velmi snadné

Obchod Apetit