Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
3/5 Počet hodnocení: 12
Do hodiny Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 5208 kcal
Bílkoviny 124 g
Sacharidy 159 g
Tuky 443 g
Vláknina 7 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Brambory přelijte zálivkou ještě zatepla – lépe se vsákne a předá svoji chuť.

Suroviny

nové
opečená do křupava
jarní cibulka 4 ks
rukola 150 g
Na zálivku
petrželka hrst
jemně nasekaná
olivový olej 6 PL
panenský
sůl
pepř

Postup

1

Brambory rozpulte a povařte v osolené vodě doměkka; trvá to patnáct až dvacet minut. Je důležité, aby byly opravdu měkké – stadium ,na skus nikdo neocení. Sceďte a udržujte teplé.

2

Suroviny na zálivku prošlehejte a přelijte přes brambory. Osolte a opepřete podle chuti a před podáváním ještě opatrně promíchejte se slaninou, cibulkou a roketou.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/7

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...