Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
3/5 Počet hodnocení: 12
Do hodiny Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 5208 kcal
Bílkoviny 124 g
Sacharidy 159 g
Tuky 443 g
Vláknina 7 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Brambory přelijte zálivkou ještě zatepla – lépe se vsákne a předá svoji chuť.

Suroviny

nové
opečená do křupava
jarní cibulka 4 ks
rukola 150 g
Na zálivku
petrželka hrst
jemně nasekaná
olivový olej 6 PL
panenský
sůl
pepř

Postup

1

Brambory rozpulte a povařte v osolené vodě doměkka; trvá to patnáct až dvacet minut. Je důležité, aby byly opravdu měkké – stadium ,na skus nikdo neocení. Sceďte a udržujte teplé.

2

Suroviny na zálivku prošlehejte a přelijte přes brambory. Osolte a opepřete podle chuti a před podáváním ještě opatrně promíchejte se slaninou, cibulkou a roketou.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/7

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč