Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,1 (42x)
18. 7. 2014
Čočkový salát s paprikou a arašídy
Apetit
Čočkový salát s paprikou a arašídy
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,1 (42x)

Hotový salát posypte nahrubo nasekanou petrželovou natí.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1630 kcal
  • Bílkoviny 69 g
  • Sacharidy 171 g
  • Tuky 68 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(42 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/1

David Růža vás naučí sušiSilvestr podle redaktorek7 druhů cukroví bez trouby

Související články

shutterstock_1193208313.jpg

Jak správně zabalit sekanou, aby se nerozpadla a zůstala šťavnatá? Zkuste slaninu – je to jednoduché a účinné

Sekaná je klasikou české kuchyně, ale její příprava se může snadno zvrtnout. Příliš suchá nebo rozpadající se šiška mletého masa – to zná asi každý. Přitom stačí drobný trik: obalit ji plátky slaniny. Tenká vrstva slaniny nejenže pomůže udržet tvar a šťavnatost masa, ale zároveň vytvoří lahodnou kůrčičku, která se krásně doplňuje s vláčným středem. Jak na to? Poradíme krok za krokem a přidáme i pár tipů.